Kyrkobacka Stall & Ridhus - den familjära ridskolan

Kyrkobacka Stall & Ridhus, Kållands-Åsaka strax utanför Lidköping, är en familjär och omtyckt ridskola där såväl unga som gamla trivs. I verksamheten arbetar ett tjugofemtal hästar och ponnyer, från svenska halvblod, fjording till minishetland. På gården finns gästboende med självhushåll eller B &B. Hit kan du komma som nybörjare eller mera van eller förälder som vill rida tillsammans med barnet. Elisabeth Hultgren Danielsson är utbildad C tränare i hoppning och har lång erfarenhet som ridlärare och tränare. I nätverket finns också fler ryttare som kan hjälpa till med tillridning av din häst eller ponny. 
Genom Kyrkobacka Gräv & Entreprenad kan du som privatperson eller företag hyra våra tjänster, vi utför gräv och entreprenadarbeten, både med våra maskiner, och behövs hjälp i andra företag med t ex förare till gräv el lastmaskin så går det att ordna.

Aktiviteter och träningar

Sommar och vinterlov anordnas såväl dag som flerdagarsläger med övernattning. Du kan också boka privatlektion oavsett om du är nybörjare eller mera van, gammal eller ung. och du kan få hjälp med att löshoppa eller att tömköra din häst av Ponnyfarmors tömmar.Två gånger per år anordnar vi Ridhusloppis, "Prova på ridning"  och Clinics vilka alla har ett kostnadsfritt deltagande. 

Bo på Lantgård

Här finns ett luftigt, fräscht boende med över 3 m i takhöjd i anslutning till ridhus. Stort och fullt utrustat kök. Allrum med plats för 6 personer, toalett och dusch och tvättmaskin. Uthyres per natt eller vecka, för 6 personer, extrabäddar finns att lägga till för 2 personer. Stor parkering, möjlighet till uteplats på gräsmatta med grill. Perfekt för dig som söker logi vid arbete i och kring Lidköping. Eller för dig som vill delta i lägerverksamhet eller ta privatlektioner på ponny/häst. Bed & Box kan också ordnas.

Välkommen till oss

Elisabeth, Micke, Lina och Olle

Nyheter

Intresseanmälan för ny junior/vuxengrupp måndagar kl.19.00!

Intresseanmälan för ny junior/vuxengrupp måndagar kl.19.00!
Ny ridgrupp på måndagar kl.19.00 för junior/vuxen. Vid intresse kontakta Elisabeth tel.0730 880212.
2017-04-03 | Läs mer

 Boka sommarens ridläger! Nyhet Mor/dotter,son ridläger v.31

Boka sommarens ridläger! Nyhet Mor/dotter,son ridläger v.31
Sommaren 2018 kommer vi att anordna 4-dagars ridläger V. 25 26 27 & 32. V.31 blir det Mor/dotter,son ridläger
2017-01-01 | Läs mer

Alla nyheter »

Avdelare

Kalender

Entos AB