Pay & Jump tävlingsträning för dig och din häst !

 Pay & Jump  Lördagar  28/3 -  25/4  -  23/5  Tid kl.14.00

Pay & Jump är en träningshoppning för er som vill träna banhoppning. Inga krav på licens eller klubbtillhörighet. Ingen tidtagning utan alla får klara av sina rundor på bästa sätt. Hoppningen sker i ridhuset och det är flera hästar inne samtidigt vilket gör att det är bra för unghästarna att börja sin träningstävling. Vill ekipaget vara själv inne under hoppningen går detta också bra. Du kan också välja att rida fram i vår gruspaddock. Elisabeth Hultgren Danielsson C tränare i hoppning hjälper till med framhoppningen inne i ridhuset innan start.

Banan börjar med bom på marken och vi höjer därefter till krysshinder med höjd 40 cm och höjning med  10 cm upp till 120 cm.  Du väljer själv vilken höjd du vill hoppa. Du kan också välja att hoppa samma klass två gånger. För dig som kommit lite längre har vi flertalet karaktärshinder att prova på  som mur, grindar och vattenmatta. För dig som vill hoppa lite mer avancerat tar vi gärna fram  lite titthinder fr o m 80 cm och högre.  Antal hinder ca 8 - 10.

Anmäl dig så här !

Anmäl minst 1 dag innan via telefon  0730 88 02 12, gärna sms. Kontant betalning och gärna jämna pengar.
Hoppning med ridskoleponny 100.- start (2 starter per elev)
Hoppning med egen häst/ponny 80:- start

Det går också bra att swisha på plats till 123 106 35 51


Prisrosetter

Hoppar du en felfri runda och vill premiera din insats kan du köpa till en fin prisrosett. Vi har flera olika färger att välja på. Finns i två storlekar  Pris 40 :- / 80:-

Hoppning med egen häst

Vill du ta med egen häst och ponny går det bra. Parkering på anvisad plats. Vi tar in hästarna i grupper och du är aldrig själv på banan. Pris per klass och start 80 :- 

Cafeteria

Kaffe, saft och dricka samt bullar och kakor finns att köpa för dig som rider eller är med och tittar på. Lite godis brukar också finnas på bordet.