Pay & Jump tävlingsträning för dig och din häst !

 Pay & Jump VT-23  Lördagar 25/2 25/3 6/5 kl.14.00, gemensam banbyggnad kl.13.00

Pay & Jump är en träningshoppning för er som vill träna banhoppning. Inga krav på licens eller klubbtillhörighet. Ingen tidtagning utan alla får klara av sina rundor på bästa sätt. Hoppningen sker i ridhuset och det är flera hästar inne samtidigt vilket gör att det är bra för unghästarna att börja sin träningstävling. Vill ekipaget vara själv inne under hoppningen går detta också bra. Du kan också välja att rida fram i vår gruspaddock. Elisabeth Hultgren  C tränare i hoppning hjälper till med framhoppningen inne i ridhuset innan start. Vi bygger banan gemensamt en timma innan första start, gå banan först, ca 30 minuter innan framridning, som sker gemensamt inne i ridhuset,  Elisabeth hjälper till vid framridningen, och alla ekipage får hoppa banan i etapper innan start. Vi börjar med framridning för dem som hoppar lägst, bom på backen X-hinder och 40 & 50 cm kl.13.45, när de har startat, får de som ska hoppa  60 70 80 cm osv rida och hoppa fram.

Banan börjar med bom på marken och vi höjer därefter till krysshinder med höjd 40 cm och höjning med  10 cm upp till 120 cm.  Du väljer själv vilken höjd du vill hoppa. Du kan också välja att hoppa samma klass två gånger. För dig som kommit lite längre har vi flertalet karaktärshinder att prova på  som mur, grindar och vattenmatta. För dig som vill hoppa lite mer avancerat tar vi gärna fram  lite titthinder fr o m 80 cm och högre.  Antal hinder ca 8 st. Vi har även öppen bana ibland, se på vår FB och Instagram när det är, pris ett ekipage 200:- 60 min, flera ekipage samtidigt 150:-/ekipage 60 min.

Anmäl dig så här !

Anmäl minst 1 dag innan via telefon  0730 88 02 12, gärna sms. Kontant betalning och gärna jämna pengar.
Hoppning med ridskoleponny 150:-/ start (2 starter per elev = 300:-)
Hoppning med egen häst/ponny 125:-/ start

Prisrosett finns att köpa liten 50:- stor 80:- jätte 100:-

Det går också bra att swisha på plats till 123 106 35 51


Prisrosetter

Hoppar du en felfri runda och vill premiera din insats kan du köpa till en fin prisrosett. Vi har flera olika färger att välja på. Finns i tre storlekar  Pris 50 :- / 80:-/100:-

Hoppning med egen häst

Vill du ta med egen häst och ponny går det bra. Parkering på anvisad plats. Vi tar in hästarna i grupper och du är aldrig själv på banan. Pris per klass och start 125 :- 

Cafeteria

Kaffe, saft och dricka samt bullar och kakor finns att köpa för dig som rider eller är med och tittar på. Lite godis brukar också finnas på bordet.